EräViikingit, M-Team, ÅIF ja Täby iskevät yhteen Helsingin huipputurnauksessa

Salibandykausi 2016-2017 on ovella! Pääkaupunkiseudun perinteinen kauden avaava huipputurnaus pelataan 19-21.8 Pasilan Urheiluhallilla. Tämän vuoden turnaus, järjestyksessään jo 12, pelataan toista kertaa Helsingissä.

Miesten huippupelit käynnistyvät Pasilan Urheiluhallilla perjantaina klo 17.00 huippuottelulla, kun Pasilassa salibandyliigaa pelaava M-Team kohtaa Ruotsalaisen Täby FC:n, jonka riveissä nousi suureen tietoisuuteen aikanaan urallaan Suomen paidassa maailmanmestaruuksia voittanut Rickie Hyvärinenkin.

Illan toisessa ottelussa kohtaavat klo 19.30 juuri viime viikonvaihteessa Prahassa Czech Ope -turnauksen voittanut EräViikingit ja ÅIF.

Haastajat vastaan suosikit

Joukkueet ovat mielenkiintoisissa asetelmissaan tulossa turnaukseen. Suomen kestomenestyjät Viikingit (SSV) ja Tapanilan Erä löivät hynttyyt yhteen keväällä ja joukkueen nimilista on suorastaan jäätävä, mistä myös saatiin Tsekin turnauksessa jo ensimmäinen näyte, 8 ottelua ilman ainoatakaan tappiota! EräViikingit onkin turnauksen ehdoton ennakkosuosikki!

M-Team:lle jäi vuoden takaisesta turnauksesta hampaankoloon ja tänä vuonna on näytön paikka ja mikäli joukkueen valmentajaa on uskominen, niin tänä vuonna on tavoite viedä turnaus päätyyn saakka ja poistua voittajana kentältä.

Ruotsin Täby FC on osoittanut vaarallisuutensa jo pelaamissaan harjoituspeleissä, joista mm. AIK joutui poistumaan tappio niskassaan. Joukkue leireilee Suomessa ja tärkeänä valmistautumisena alkavaan kauteen pelaa mukana turnauksessa voitto tavoitteena.

ÅIF on turnauksen musta hevonen, joukkuetta valmentaa Sebastian ”Basti” Freudenthal, joka muistetaan todellisena huippuhyökkääjänä omalta peliuraltaan. Basti varmasti kunnianhimoisena, voittoon aina pyrkivänä tulee ottamaan suojateistaan varmasti kaiken turnauksessa ulos. ÅIF on turnaushistorian ensimmäinen divarijoukkue, mutta laadukas sellainen. Oilersin oli tarkoitus tulla turnaukseen, mutta joutui jättäytymään pois esteellisyyden vuoksi. ÅIF ottaa tämän paikan ja tulee varmasti kiusaamaan tosissaan ennakkosuosikkeja!

Joukkueet

EräViikingit, Helsinki
M-Team, Helsinki
ÅIF, Sipoo
Täby FC, Ruotsi

Ottelut

Perjantai 19.8.

17.00 M-Team – Täby FC
19.30 EräViikingit – ÅIF

Lauantai 20.8.

9.30 M-Team – EräViikingit
12.00 Täby FC – ÅIF

Tauko

15.30 EräViikingit – Täby FC
18.00 ÅIF – M-Team

Sunnuntai 21.8.

10.00 sijat 3-4
12.45 Finaali

Pääsyliput

Normaalit liput/päivä SSBL-lisenssillä/päivä

Perhelippu (2 aik + 1-2 lasta) 15 € 10 €
Aikuiset 10 € 5 €
Lapset 6 € 3 €

Hallin aukioloajat yleisölle:

Perjantaina 16.30 – 21.30
Lauantaina 9.00 – 20.00
Sunnuntaina 9.30 – 15.00

Turnausjärjestäjän tiedotteesta
Kuva: Joni Hildén 

Jaa artikkeli