Divarin finaalisarja maustuu ja mehustuu

Divarin finaalisarjassa pelataan ainakin neljä ottelua. Avauskohtaamisen Kuopiossa SB Welhoille hävinnyt Karhut tasoitti tänään tilit kotonaan kaatessaan kuopiolaiset maalein 7-5. Divarin voitto ja paikka ensi kauden Salibandyliigassa aukeavat kolmella voitolla.

Toisen finaalin erikoisimmat sekunnit sattuivat toisen erän loppuun Karhujen johtaessa 5-4. Vain viisi sekuntia ennen taukosummeria Kalle Kujansuu laukoi Karhujen kuudennen osuman, mutta. Vain neljä sekuntia myöhemmin räpsähti toisessa päässä, ja Pauno Kajoksisen 6-5-kavennuksen ajaksi merkittiin 39.59.

Petteri Santin 7-5 yhdeksän minuuttia ennen ottelun loppua jäi kuitenkin illan viimeiseksi osumaksi, viimeisellä minuutilla Welhojen Iiro Lankinen väritti vielä pöytäkirjaa viiden minuutin jäähyllä väkivaltaisuudesta.

Katso UrheiluSuomi.comin ottelukuvat

Joukkueiden kolmas kohtaaminen nähdään sunnuntaina klo 16 Kuopio-hallissa. Tuo ottelu nähdään Ylen TV2:ssa.

Kuva: UrheiluSuomi.com