Classicilta uskomaton nousu, Hämeenlinnassa täysi tupa!

Tampereen Classic esitti Salibandyliigan syksyn toiseksi komeimman nousun tänään Jyväskylässä kun se nousi Happeen vieraana 2-8-tappioasemasta 10-9-jatkoaikavoittoon. Ratkaisun laukoi Eemeli Salin kun jatkoaika oli raksuttanut kaksi minuuttia ja 22 sekuntia.

Happee johti toisessa erässä jo 8-2, ja kolmannessa kotijoukkueen pistekärki Peter Kotilainen ajettiin punaisella kortilla kentältä tilanteessa 9-6. Classic kavensi viiden minuutin ylivoimalla vain kerran mutta iski sen jälkeen vielä kahdesti nousten lukemiin 9-9. Jatkoajalla Classic pääsi vastaiskuun, ja Eemeli Salin kiskaisi pallon suoraan juoksusta ohi maalivahti Tuomas Turusen. Kierroksella 13 tullut tappio oli Happeelle kauden ensimmäinen.

Lappeenrannan NST katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa kun se löi Turussa TPS:n 9-4. Arto Vainikainen teki joukkueen maaleista kaksi ja syötti yhden. Voitollaan NST jätti jumbo Nokian KrP:n kahden pisteen päähän.

Raumalla Petri Niemelä merkkautti 3+1 ja Juho Sorri 2+2 kun OLS haki SalBasta 12-7-vierasvoiton.

Helsingin paikallisottelussa Tapanilan Erä otti toisen perättäisen voittonsa lyödessään Pasilan urheiluhallissa M-Teamin 7-4. Tuomas Iiskola sekä Perttu Puska tekivät kumpikin Erän maaleista kaksi.

Salibandyn toiseksi ylimmällä sarjatasolla Divarissa pelattiin tänään kaksi paikallisottelua. Hämeen derbyssä peräti 1173 katsojaa jännitti Hämeenlinnan Elenia Areenalla kun vierailija Lammin Salibandy löi Steelersin 9-7. Pohjanmaan herruutta ratkottiin Uusikaarlepyyn Tähtihallissa, jossa SB vaasa otti revanssin syksyn tappiostaan kaatamalla Blue Foxin 7-2.