Classic murskasi ennätyksiä - tässä tulevat puolivälieräparit

Julkaistu 18.3.2017 22:26

Tänään päättynyt Naisten Salibandyliigan runkosarja oli loppuun saakka Classicin dominointia. Tamperelaiset tekivät salibandyhistoriaa voittamalla ensimmäisenä joukkueena kaikki kauden 22 otteluaan. Tänään kaatui päätöskierroksella EräViikingit 11-5.

Heti perään oli ohjelmassa puolivälieräparien valinta, ja pareiksi muodostuivat Classic - Koovee, SB-Pro - NST, SSRA - M-Team ja TPS - PSS.

Classicin uuden piste- ja voittoennätyksen lisäksi joukkueen hyökkääjä Nina Rantala merkkautti kauden saldollaan 44+40=84 sarjan uuden henkilökohtaisen yhden kauden syöttö- ja piste-ennätyksen.

Kärkikahdeksikon takana EräViikinkien kausi päättyi runkosarjaan. Jyväskyläläiset Happee ja O2-Jyväskylä karsivat liigapaikoistaan. Kaikki 22 otteluaan hävinnyt Steelers putosi suoraan I divisioonaan, ja sen tilalle nousi I divisioonan voittanut ÅIF Sipoosta.

Puolivälierien otteluohjelma vahvistetaan mahdollisimman pian. Välieriin etenee kolmella voitolla. Puolivälierien runkopäivät ovat: la 25.3., su 26.3., ke 29.3., sekä tarvittaessa la 1.4. ja su 2.4.

Kuva: Esa Takalo