38 kertaa Koovee-Classic: Panoksena Tampereen herruus

Rakkaat kilpakumppanit Koovee ja Classic toteuttavat ensi viikonloppuna seurojen välisen harjoitusturnauksen Finnkampen-hengessä. Seurojen joukkueet saavat samalla mahdollisuuden harjoitella ennen varsinaista kauden alkua ja edustusjoukkueet pääsevät mittaamaan omaa tasoaan paikalliskilpailijaa vastaan.

Viikonloppuna Spiral-Hallilla on todellista vilskettä, sillä lauantaiaamusta alkaen Koovee-Classic-kamppailut seuraavat toisiaan. Viikonlopun aikana pelataan kaiken kaikkiaan 38 ottelua, lauantaina kahdella kentällä ja sunnuntaina kaikilla neljällä kentällä. Sunnuntai- iltana on selvillä, kumpi seuroista pitää kiertopalkintoa ensi syyskuuhun asti. Tarkoituksena on tehdä tapahtumasta vuosittainen perinne ja ensi vuonna tapahtuman järjestää Classic.

Liigajoukkueet ovat jo kertaalleen toisensa kohdanneet aivan harjoituskauden alussa. Silloin miehissä Classic otti erittäin selkeän voiton, kun taas naisissa pelattiin tiukempi ottelu, joka kuitenkin ratkesi Classicin eduksi. Nyt Salibandyliigan alkuun on aikaa reilut kaksi viikkoa ja ottelut antavat varmasti paremman kuvan tulevan kauden voimasuhteista.

Jokainen ikäluokka liigajoukkueista G-junioreihin asti pelaa yhden ottelun vastakkain ja sen perään suorittaa rangaistuslaukauskilpailun. Jokainen joukkue ansaitsee voitolla ja rangaistuslaukauskilpailulla pisteitä omalle seuralleen. Turnaus huipentuu sunnuntaina miesten liigajoukkueiden otteluun, jonka päätteeksi katsotaan, kumpi seura on kerännyt enemmän pisteitä ja siten vienyt voiton Koovee – Classic Kampenista. Naisten edustusjoukkueet taas mittelevät paremmuudestaan lauantai-ltana.

Koko turnaus päättyy miesten ottelun jälkeiseen pokaalin nostoon.

Pistelasku:

Ottelun voitto 2p.
Tasapeli 1p.
Rankkarikisavoitto 1p.

Pääotteluiden aikataulu:

Lauantai 5.9 klo 16:00 A-pojat
Lauantai 5.9 klo 18:30 Naiset

Sunnuntai 6.9 klo 14:30 A-tytöt
Sunnuntai 6.9 klo 18:00 Miehet

Päiväliput pääotteluihin (sisältää päivän molemmat ottelut):

Lauantai:

Aikuiset 8€,
lapset (alle 15v)/opiskelijat 4€

Sunnuntai:

Aikuiset 8€,
lapset(alle 15v)/opiskelijat 4€

Jaa artikkeli