Vapaakortit

Viimeksi päivitetty 5.9.2016 16:26

vapaakortti_malli.jpgSalibandyliitto myöntää vuosittain eri kohderyhmille vapaakortteja. Kortin saajiin kuuluvat mm. liiton henkilökunta, tietyt oto-toimijat kuten maajoukkueiden henkilöstö ja valiokuntien jäsenet, liiton ja liigan yhteistyökumppanit, maailmanmestarit ja kultaisella ansiomerkillä palkitut henkilöt. Lisäksi alue-erotuomareille myönnetään rajoitetumpia erotuomarivapaakortteja.

Vapaakortti on voimassa yhden kilpailukauden ajan kerrallaan. Kortit toimitetaan massalähetyksenä syyskuun alkupuolella. Tämän jälkeen kortteja toimitetaan yksittäin n. kerran viikossa.

Kortti on aina henkilökohtainen ja se tulee esittää yhdessä henkilöllisyystodistuksen kanssa hallin lipunmyynnissä. Korttiin kuuluvat pääsyoikeudet on esitetty tarkemmin kortin lisätiedoissa.

Kortit toimitetaan saajalleen ainoastaan mobiilisovelluksena. Kaudesta 2015-16 lähtien sovelluksena käytetään Cardplus Oy:n kehittämää Lompakkoa, johon voi ladata myös Salibandyn lisenssikortin.

Vapaakortteihin liittyvät tiedustelut: 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16)

Uuden vapaakortin tilaus kesken kauden:

Lompakko-sovellus sisältää palautustoiminnon uuden kortin asentamiseksi, jos esim. puhelin vaihtuu kesken kauden. Toiminto onkin syytä ottaa käyttöön välittömästi uutta korttia aktivoitaessa. Mikäli palautusta ei kuitenkaan ole aktivoitu, käyttäjälle pitää toimittaa uusi aktivointitekstiviesti. Tässä tapauksessa täytä alla oleva kaavake. Uusia aktivointiviestejä toimitetaan kauden aikana kootusti n. kerran viikossa. Aktivointiviestien toimitus päättyy 30.4. Tarkistathan ennen tilauksen lähettämistä, voitko itse palauttaa kortin käyttämällä Lompakko-sovelluksen palautustoimintoa.


Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.