Tulospalvelun ohjeet

Viimeksi päivitetty 28.2.2017 10:59

HUOM! Palvelusivustosta on 22.2.2017 otettu käyttöön uusi mobiiliystävällinen versio. Muutoksen myötä valikot siirtyivät vasemmasta reunasta yläreunaan. Päivitämme Palvelusivuston ohjeita tältä osin helmikuun aikana.

Tulospalvelun ohjeet on jaettu kahteen kategoriaan: Yksittäisinä ja turnausmuotoisina pelattaviin otteluihin. Kirjautumisosoite on molemmissa: www.palvelusivusto.fi/fb Tarkista, että osoitteessa on /fb -pääte, muuten kirjautuminen ei onnistu. Mikäli kirjautumiseen käytettävää joukkuetunnusta ei ole, tiedustele sitä omalta sarjavastaavalta.

Yksittäisinä pelattavat ottelut:

Tulospalvelun ohje, versio 2.6. (28.2.2017) Sarja- ja ottelukokoonpanon lisäämisen ohje, versio 2.1. (22.2.2017)

Ottelun kokoonpanon voi ilmoittaa jo edellisenä päivänä. Ottelun kokoonpanon tallentaminen onnistuu nyt myös yleisimmillä mobiililaitteilla.

Verkko-ongelman korjaaminen TiTussa (c) SJL

Toimi tämän ohjeen mukaan jos tilastoinnin (ml. laukaisukartta) aikana verkkoyhteydessä on häiriötä ja tilastoinnin ylälaidassa näkyvä tapahtumajono-teksti muuttuu punaiseksi ja tapahtumia kertyy jonoon useita kymmeniä, vaikka internet-yhteys olisikin jo palautunut.

Lisäohje Java-ongelmiin! (20.9.2013)


Sähköisen aloitus- ja laukaustilastointiohjelman
käyttöohje on saatavilla Jääkiekkoliiton sivuilta.

Reaaliaikaisessa tilastoinnissa käytettävästä WebStart konsolista on julkaistu lisäohjeet Jääkiekkoliiton sivuilla. WebStart on käytössä kaudesta 2016-17 alkaen kaikilla sarjatasoilla.

Pelaajalista käytettäväksi reaaliaikaisena tilastoitaviin otteluihin.

Tulospalvelumääräykset (kaikki sarjatasot).

Turnausmuotoisina pelattavat ottelut:

Turnausmuotoisten tuloslähetys (22.2.2017)

Tuloslähetys on aktiivisena vastuujoukkueelle vain pelipäivänä! Ottelupöytäkirjoihin voi kätevästi poimia ottelunumerot kirjautumalla joukkuetunnuksella tuloslähetykseen. Kts. ohje yläpuolella!

Sarjakokoonpanon lisäämisen ohje turnausmuotoisiin sarjoihin (22.2.2017)

Peruskokoonpano on nyt nimellä Sarjakokoonpano. Sarjakokoonpanoja ei ilmoiteta D-G juniorisarjoissa!