Vakuutukseton lisenssi

Viimeksi päivitetty 26.6.2017 13:14

Lisenssisivut uudistuvat ja päivittyvät 1.8. siirryttäessä käyttämään Suomisport-palvelua. Lisenssit ostetaan 1.8.2017 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi.

Vakuutukseton lisenssi lunastetaan internet-järjestelmästä samaan tapaan kuin vakuutuksellinenkin. Ainoana erona on se, että vakuutuksettoman lisenssin lunastavat joutuvat vakuuttamaan, että heillä on salibandyn kilpaurheilun kattava oma vakuutus. 

Sarjatasoilla M3-6 div./N2-4 div. sekä senioriarjoissa pelaavat henkilöt voivat lunastaa vakuutuksettomia lisenssejä vapaasti, rastittamalla tietojen syöttösivulla kohta "tähän lisenssiin ei liity vakuutusta". Vakuutustietoihin voi myös kirjoittaa esim."oma vakuutus". Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon, eikä vakuutus ole tässä kohderyhmässä pakollinen, vaikka sitä suositellaankin.

Pääsarjapelaajat

Kaudesta 2017-2018 alkaen pääsarjojen pelaajien (miesten ja naisten Salibandyliiga sekä Miesten Divari) ei tarvitse toimittaa liittoon vakuutustodistusta omasta salibandyn kilpaurheilun kattavasta vakuutuksestaan. Lisenssimaksun yhteydessä tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään.

Juniori-ikäiset
Juniori-ikäisten pelaajien *) tulee antaa oman vakuutuksen tiedot lisenssijärjestelmään vakuutuksetonta lisenssiä lunastettaessa. Mikäli tietoja ei ole annettu, pelaaja on edustuskelvoton. Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon.

*) Juniori-ikäinen pelaaja on liiton kilpailusääntöjen mukaan kaudella 2017-2018:  pojissa v. 1997 tai sen jälkeen syntynyt ja tytöissä v. 1998 tai sen jälkeen syntynyt henkilö.

Vakuutuksettoman toimihenkilö- tai erotuomarilisenssin lunastamisessa on huomioitava, että juniori-ikäisen henkilön *) tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään. Vakuutuksettomalla erotuomarilisenssillä saa toimia erotuomarina myös pääsarjatason peleissä.