Vakuutukseton lisenssi

Viimeksi päivitetty 18.7.2016 09:53

Vakuutukseton lisenssi lunastetaan internet-järjestelmästä samaan tapaan kuin vakuutuksellinenkin. Ainoana erona on se, että vakuutuksettoman lisenssin lunastavat joutuvat vakuuttamaan, että heillä on salibandyn kilpaurheilun kattava oma vakuutus. 

Sarjatasoilla M3-6 div. / N2-4 div. sekä senioriarjoissa pelaavat henkilöt voivat lunastaa vakuutuksettomia lisenssejä vapaasti, rastittamalla tietojen syöttösivulla kohta "tähän lisenssiin ei liity vakuutusta". Vakuutustietoihin voi myös kirjoittaa esim."oma vakuutus". Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon, eikä vakuutus ole tässä kohderyhmässä pakollinen, vaikka sitä suositellaankin.

Juniori-ikäiset
Juniori-ikäisten pelaajien *) tulee antaa oman vakuutuksen tiedot lisenssijärjestelmään vakuutuksetonta lisenssiä lunastettaessa. Mikäli tietoja ei ole annettu, pelaaja on edustuskelvoton. Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon.

*) Juniori-ikäinen pelaaja on liiton kilpailusääntöjen mukaan kaudella 2016-2017:  pojissa v. 1996 tai sen jälkeen syntynyt ja tytöissä v. 1997 tai sen jälkeen syntynyt henkilö.

Vakuutuksettoman toimihenkilö- tai erotuomarilisenssin lunastamisessa on huomioitava, että juniori-ikäisen henkilön *) tulee antaa oman vakuutusyhtiönsä tarkat tiedot järjestelmään. Vakuutuksettomalla erotuomarilisenssillä saa toimia erotuomarina myös pääsarjatason peleissä.

Pääsarjapelaajat
Pääsarjojen pelaajien (miesten ja naisten Salibandyliiga sekä Miesten Divari) tulee toimittaa liittoon vakuutustodistus omasta salibandyn kilpaurheilun kattavasta vakuutuksestaan vakuutuksettoman lisenssin lunastamisen jälkeen.

Vakuutusyhtiön kirjoittama todistus riittää. Todistus ei saa olla 3kk vanhempi. Todistus tulee toimittaa ennen kuin pelaaja osallistuu viralliseen sarjapeliin. Merkintä toimitetusta todistuksesta lisätään ko. pelaajan tietoihin Sporttirekisteriin. Vakuutuksettoman lisenssin lunastanut pääsarjatason pelaaja on edustuskelvoton kunnes liitto on tehnyt merkinnän pelaajan tietoihin.

Pääsarjapelaajan vakuutustodistus toimitetaan postitse osoitteella:
Salibandyliitto / vakuutustodistus
Sarvijaakonkatu 32, 33540 Tampere

Vaihtoehtoisesti faksilla numeroon 03-2616328 tai sähköpostin pdf-liitetiedostona osoitteeseen lisenssit@floorball.fi