Osta lisenssi

Viimeksi päivitetty 1.8.2016 13:04

Kauden 2016-17 lisenssimyynti on alkanut 1.8. Lisenssien tarkemmat tiedot on kerrottu Lisenssit-sivulla.

1) LISENSSIN OSTO | LICENSENS BETALNING | BUY A LICENSE
Siirry tästä suoraan lisenssin verkko-ostoon! Palvelussa voit hoitaa myös lisenssiluokan korotuksen antamalla henkilötiedot uudelleen. Lisenssin oston yhteydessä sinulta tiedustellaan gsm-numeroa. Pääsarjalisenssin, Kilpailulisenssin, Pelipassin, Kisapassin, Erotuomarilisenssin, Valmentajalisenssin, Toimihenkilölisenssin ja Seniorisarjalisenssin lisenssikortti toimitetaan kyseiseen numeroon. Korttien toimitus alkaa elokuun toisella viikolla. Tämän jälkeen toimituksia on keskitetysti n. kerran viikossa.

2) UUSI LISENSSIN LUNASTAJA:
Tutustu ennen ostoa eri lisenssivaihtoehtoihin ja ohjeisiin.

Salibandyliiton kilpailutoimintaan (Salibandyliigat, divisioonat, A-G -junioreiden sarjat, seniorisarjat, Suomen Cup) osallistuminen edellyttää pelaajalisenssin maksamista. Erotuomareiden tulee hankkia erotuomarilisenssi tai pelaajalisenssi ja valmentajien valmentajalisenssi tai pelaajalisenssi. Seuranvaihtotilanteisiin on tarkoitettu try-out -lisenssi.

Lisenssin voi ottaa joko urheiluvakuutuksen kanssa tai ilman. Vakuutus on pakollinen (HUOM! Tulee osoittaa lisenssiä lunastettaessa!) juniori-ikäisille sekä aikuisten yksittäisten otteluiden sarjoisssa. Mikäli otat pelkän lisenssin ilman vakuutusta, suosittelemme joka tapauksessa hankkimaan urheilun kattavan vakuutusturvan. Kaudella 2016-17, 1.1.2005 ja myöhemmin syntyneiden vakuutuksellinen lisenssi (Kisapassi) kattaa myös muissa lajeissa tapahtuneet vahingot, ilman omavastuuta.

Huomaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa salibandyn kilpailutoiminnassa tapahtuvia vahinkoja!

Apua ongelmatilanteissa:
Salibandyliiton puhelinpalvelu päivystää ma-pe klo 9.30-16 numerossa 0400-529017. Kiireettömät yhteydenotot sähköpostilla: lisenssit@floorball.fi