Kysymyksiä ja vastauksia

Viimeksi päivitetty 25.1.2017 12:03

Lisenssien tiedot löytyvät lisenssit -sivulta.

YLEISET LISENSSIKYSYMYKSET

Mikä lisenssi on ja miksi sitä tarvitaan?
Jokaisella liiton tai sen alueen järjestämään kilpailuun osallistuvalla pelaajalla, erotuomarilla tai valmentajalla tulee olla voimassaoleva salibandyn (kilpapelaamiseen oikeuttava) lisenssi. Pelaajien ja erotuomareiden lisensseistä on määrätty Kilpailusäännöissä §45 ja §58. Lisenssikortti tai lisenssimaksun kuitti on todiste lisenssin voimassaolosta ja se on pidettävä mukana otteluissa lisenssitarkastuksen varalta.

Lisenssien nimet ovat muuttuneet, on passeja ja lisenssejä. Miksi?
Alle 18-vuotiaille tarkoitetut lisenssit on nimetty kaudesta 2014-2015 lähtien passeiksi ja yli 18-vuotiaiden lisensseiksi. Näin suoraan nimestä pystyy näkemään mitkä ovat lasten ja nuorten lisenssejä ja mitkä aikuisten. Uudistuksessa lisenssien nimet seuraavat lasten ja nuorten pelimuotojen ja sääntöjen (KisaMaailma, PeliMaailma) nimiä, ja siten tavoitellaan helpommin hahmottuvaa peli- ja sääntökokonaisuutta.

Salibandyn harrastepelaamisen puolella lisenssien nimet seuraavat vastaavalla tavalla erilaisia harrastamisen muotoja. Pistemestarilisenssi liittyy liiton rekisteröimään nuorten ja aikuisten harrastetuotteeseen Pistemestariin, Kerhopassi viittaa lasten KerhoMaailman miniturnaustoimintaan ja on nuorimpien lajista innostuneiden ensimmäinen askel salibandyn joukkuepelaamiseen. Pistemestarilisenssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, ja kerhopassi alle 18-vuotiaille. Pistemestarilisenssi EI oikeuta pelaamaan missään sarjassa, ei edes seniorisarjoissa. Kortteliliigapassi on tarkoitettu vuonna 2001 ja myöhemmin syntyneille, ainoastaan Salibandyliiton organisoimiin kortteliliigoihin osallistuville pelaajille.

Mikä lisenssi tai passi minun pitää hankkia?
Lisenssi hankitaan ensisijaisesti syntymävuoden mukaan. Lisäksi pitää tietää, minkä tason kilpailutoimintaan osallistuu vai harrastaako sählyä tai salibandya seurassa ilman sarjatoimintaa. Mikäli pelaaja aikoo osallistua kilpailutoimintaan, on hänen lunastettava kilpailuun oikeuttava lisenssi, joita ovat Pääsarjalisenssi, Kilpailulisenssi (ennen vuotta 1999 syntyneet), Pelipassi (1999-2004 syntyneet) tai Kisapassi (2005 ja myöhemmin syntyneet). Ainoastaan seniorisarjoissa pelaavat hankkivat Seniorisarjalisenssin. Seniorisarjassa voi pelata myös kilpalisenssillä.

Erotuomarin tulee lunastaa erotuomarilisenssi tai pelaamiseen oikeuttava pääsarja-, kilpailulisenssi / pelipassi syntymävuodesta ja sarjatasosta riippuen. Toimitsijoille ja muille joukkueen toimihenkilöille toimihenkilölisenssiä suositellaan, mutta se ei ole pakollinen.

Valmentajan tulee lunastaa valmentajalisenssi tai kilpalisenssi.

Salibandyn harrastamiseen tarkoitetut lisenssit ovat Pistemestarilisenssi (ennen vuotta 1999 syntyneet) ja Kerhopassi (1999 ja myöhemmin syntyneet). 

Lisenssien myyntijärjestelmä osaa ehdottaa oikeantyyppisiä lisenssejä henkilön syntymävuoden perusteella. Ostajan tulee tietää tarvitseeko hän vakuutuksellisen vai vakuutuksettoman lisenssin ja kilpapelaamiseen vai salibandyn harrastamiseen tarkoitetun lisenssin.

Miksi en löydä haluamaani seuraa lisenssin ostosivulta?
Tarkista seurastasi nimen tarkka kirjoitusmuoto. Esim. SR tai Soittorasia nimisen seuran oikea kirjoitusmuoto on Salibandyseura Soittorasia. Lisenssin ostosivulla oleva "Hae seuralistalta kirjoittamalla nimen osa" -työkalu auttaa oikean seuran valinnassa. Huomaathan myös, että lisenssin voi ostaa vain Salibandyliiton jäsenseuraan, ei esim. seniorijoukkueeseen tai muuhun harrastejoukkueeseen. Myyntisivulla näytetään siis vain aktiiviset jäsenseurat. Mikäli haluamaasi seuraa ei listalta kuitenkaan löydy, valitse seuraksi "#Ei seuraa tiedossa".

Voiko Try-out vakuutuksella pelata liiton järjestämissä kilpa- tai harrastesarjoissa? 
Ei voi. Try-out vakuutus on voimassa uuden seuran harjoituksissa ja mahdollisissa harjoitusotteluissa silloin, kun on vasta tutustumassa uuteen seuraan ja joukkueeseen. Try-out vakuutus ei liity edustusoikeuteen. Try-out vakuutus sopii myös lajiin tutustumisvaiheen ensimmäiseksi vakuutukseksi.

Kenelle salibandyn harrastamisen lisenssit on tarkoitettu?
Pistemestarilisenssi on tarkoitettu ennen vuotta 1999 syntyneille salibandyn harrastajille.

Kerhopassi on tarkoitettu vuonna 1999 ja myöhemmin syntyneille sählyn ja salibandyn harrastajille ja Kerhomaailman (G) pelaajille.

Kortteliliigapassi on tarkoitettu vuonna 2001 ja myöhemmin syntyneille Salibandyliiton järjestämissä Kortteliliigoissa pelaaville.

Muutoin harrastamisen lisenssit eivät oikeuta pelaamaan liiton virallisissa kilpasarjoissa. Harrastepelaamiseen oikeuttava lisenssi ei myöskään riitä tuomaritehtävissä toimivalle.

Kenelle mitkäkin salibandyn kilpapelaamiseen oikeuttavat lisenssit on tarkoitettu?
Pääsarjalisenssi on tarkoitettu miesten Salibandyliigassa, naisten Salibandyliigassa ja miesten 1.divisioonassa pelaaville.

Kilpailulisenssi on tarkoitettu ennen vuotta 1999 syntyneille pelaajille, jotka pelaavat muissa liiton sarjoissa, kuten divisioonissa (miesten 2.-6. divisioonat, naisten 1.-4. divisioonat, ja vanhimmat juniorisarjat). Kilpailulisenssillä voi pelata myös seniorisarjoissa (M35-M60, N30-N35).

Pelipassi on tarkoitettu vuosina 1999-2004 syntyneille ja kisapassi vuonna 2005 ja myöhemmin syntyneille junioripelaajille. Myyntijärjestelmä tunnistaa oikean lisenssityypin syntymävuoden perusteella. A-, B- ja C-juniorit voivat pelata miesten ja naisten pääsarjoissa ja muissa aikuisten sarjoissa kilpailusääntöjen muut määräykset huomioiden myös kilpailulisenssilla tai pelipassilla.

Erotuomarilisenssi on erotuomareille tarkoitettu lisenssi. Erotuomareilla tulee olla joko kilpailuun oikeuttava pelaajalisenssi tai erotuomarilisenssi toimiakseen erotuomarina.

Kaudesta 2015-2016 alkaen pöytäkirjaan merkityllä valmentajalla tulee olla joko kilpailuun oikeuttava pelaajalisenssi tai valmentajalisenssi miesten salibandyliigassa, I ja II divisioonassa sekä naisten salibandyliigassa ja I divisioonassa ja A-E -junioreiden sarjoissa.

Toimitsijoille ja joukkueiden toimihenkilöille suositellaan toimihenkilölisenssiä. Pääsarja-, Kilpailulisenssi tai Pelipassi oikeuttaa pelaamiseen sekä valmentajana, erotuomarina ja toimitsijana toimimiseen.

Missä sarjoissa valmentajalisenssi on pakollinen?
Pöytäkirjaan merkityillä valmentajalla tulee olla kilpailuun oikeuttava pelaajalisenssi tai valmentajalisenssi miesten salibandyliigassa, I ja II divisioonassa sekä naisten salibandyliigassa ja I divisioonassa ja A-E – junioreiden sarjoissa kaudella 2016-2017.

Saako pelaaja- tai erotuomarilisenssillä valmentaa yllä mainituissa sarjoissa?
Kilpailuun oikeuttavalla pelaajalisenssillä saa valmentaa. Erotuomarilisenssillä ei saa valmentaa. Jos haluaa valmentajalisenssiin kuuluvat käyttöoikeudet Floorball Centre -palveluun (valmentajien harjoite- ja ideointipankki) täytyy lunastaa valmentajalisenssi.

Miten valmentajalisenssin ostanut henkilö saa Floorball Centren (harjoite- ja ideointipankki) käyttöönsä?
Kun valmentaja on ostanut lisenssin, niin hän saa ilmoittamaansa sähköpostiin palvelun käyttäjätunnuksen ja salasanan 3-7 päivän kuluessa. Palveluun kirjautuminen: http://www.floorballcentre.com

Pitääkö juniorijoukkueen valmentajaa tuuraamaan menevän henkilön hankkia valmentajalisenssi yhtä peliä varten?
Ei tarvitse. Valmentajan tuuraaja merkitään pöytäkirjaan toimihenkilönä. Lisenssitarkistuksissa katsotaan onko joukkueella yhtään valmentajalisenssin omaavaa henkilöä.

Olen ostanut vakuutuksellisen kilpalisenssin ja aion ostaa vielä valmentajalisenssin. Voinko ostaa sen vakuutuksettomana?
Kyllä. Kilpalisenssin vakuutus kattaa toisen lisenssin.

Onko valmentajalisenssi seurakohtainen (esim. jos valmentaa useammassa seurassa, niin kattaako lisenssi oikeuden valmentaa eri seuroissa?)
Jokaiselle valmentajalle riittää yksi lisenssi. Jos vaihtaa seuraa ja haluaa valmennuslisenssin linkittyvän uuteen seuran, niin seuravaihdon voi halutessaan ilmoittaa sähköpostilla. Otsikko: Valmentajalisenssi / seuran vaihto. Viestiin mukaan henkilötiedot, vanha ja uusi seura. Lähetä viesti osoitteeseen lisenssit@floorball.fi

Onko lasten salibandylisenssin vakuutus voimassa myös muissa lajeissa?
Turva on lapsilla voimassa (alle 12-vuotiailla) kaikissa lajeissa tuoteselosteessa mainituissa vakuutuksen alaryhmissä. Vakuutus on voimassa myös muiden urheilulajien otteluissa, kilpailuissa ja harjoituksissa sekä niihin välittömästi liittyvillä matkoilla. Myös vaaralliset tai riskialttiit lajit kuuluvat Sporttiturvan piiriin.

Nippulisenssi, seurakäyttäjätunnus ja lisenssitietojen selailuoikeudet
Seurojen yhdyshenkilöillä on käytössään Sporttirekisterin seurakäyttäjätunnukset, joiden ominaisuuksiin kuuluu mm. lisenssien nippumaksumahdollisuus. Tunnuksella seuran yhdyshenkilö pääsee myös selailemaan oman seuransa lisenssitietoja. Näin seuran on helpompi kontrolloida sitä, että joukkueessa pelaavien pelaajien lisenssit ovat asianmukaisesti kunnossa. Kilpailusääntöjen mukaan seura vastaa otteluissa peluuttamiensa pelaajien edustusoikeudesta.

Liitto voi koostaa tilauksesta nippulisenssin esim. seuran pelaajalistan pohjalta. Tämä on maksullinen palvelu (0,85e / pelaaja). Tiedustelut numerosta 0400-529017.

Tunnukset on toimitettu kaikille Salibandyliiton jäsenseuroille 29.4.11 Uusille jäsenseuroille tunnukset annetaan liittymisprosessin yhteydessä. Tunnuksia ei voi enää tilata erikseen. Tunnuksia voi kuitenkin tiedustella liiton jäsensihteeriltä. Lisätietoa seurakäyttäjätunnuksista.

Seuroilla on myös mahdollisuus tilata pääsyoikeus lisenssitietojen koostesivulle, josta näkee eri seurojen lisenssitiedot aina nykyhetkestä kauteen 2006-07.

Tutustu kilpailusääntöihin ja hoida edustusoikeusasiat kuntoon
Pelaajalisenssin maksaneille toimitetaan lisenssikortti ainoastaan mobiilisti pelaajien kilpailuun oikeuttavissa luokissa: Pääsarjalisenssi, Kilpailulisenssi, Pelipassi ja Kisapassi. Lisenssikortti on todistus maksetusta lisenssistä. Muista kuitenkin, ettei lisenssikortti ole todistus edustusoikeudesta. Pelaajan edustusoikeuden edellytyksenä on lisenssimaksun lisäksi mm. se, että mahdollinen pelaajasiirto on tehty asianmukaisesti. Tutustu huolella kilpailusääntöihin.

Erotuomarilla on joukkueen kapteenin tai toimihenkilön pyynnöstä velvollisuus tarkastaa otteluun osallistuvan pelaajan lisenssikortti sekä henkilöllisyys. Tarkastamispyyntö ja tarkastuksen tulos on aina kirjattava ottelupöytäkirjaan. Erotuomarilla on myös velvollisuus tehdä havaitsemistaan epäkohdista ja pelioikeuden puuttumisesta raportti liittoon sekä määrätä asiassa pelisääntöjen mukainen rangaistus.

Lisätietoja tai apua lisenssien lunastukseen saat Salibandyliiton puhelinpalvelusta 0400-529 017 (arkisin klo 9:30-16) Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta lisenssit@floorball.fi (vain kiireettömät yhteydenotot).

palaa ylös

LISENSSIN MAKSAMISEEN LIITTYVÄT KYSYMYKSET

Miten lisenssi hankitaan ja maksetaan?
Kaikki Salibandyliiton lisenssit lunastetaan internetistä, Valon ylläpitämästä myyntijärjestelmästä. Lisenssejä lunastetaan täyttämällä myyntisivulla tarvittavat henkilö- ja seuratiedot. Lisenssi maksetaan joko reaaliaikaisena verkkomaksuna (vaihtoehtoina Nordea, Sampo tai OP) tai tulostamalla lisenssimaksun tiedot (tilisiirtolomake) ja maksamalla lasku omassa verkkopankissa tai pankin kassalla.

Kun maksu kirjaantuu järjestelmään, lähetämme automaattisen sähköpostikuittauksen antamaasi osoitteeseen sekä mahdollisen lisenssikortin (kortti toimitetaan lisenssiluokissa Pääsarjalisenssi, Kilpailulisenssi, Pelipassi, Kisapassi, Erotuomarilisenssi, Valmentajalisenssi, Toimihenkilölisenssi ja Seniorisarjalisenssi). Huomioi, että kaikissa maksuissa, mukaan lukien verkkomaksu, on pieni viive maksun kirjaantumisessa järjestelmään (n. 1-2 vrk). Lisenssisi on silti voimassa maksuhetkestä alkaen.

Seurat voivat lunastaa lisenssejä myös nipussa käyttämällä Sporttirekisterissä seuratunnuksia (lisäohje alempana).

Ostan useamman eri lisenssin itselleni. Pitääkö huomioida jotain?
Voit lunastaa vain yhden lisenssin kerrallaan, maksun kirjautuminen (pankkiviive) huomioiden. Tämä siksi, että eri lisensseille pitää muodostua oma viitenumero. Varmin tapa ostaa samalle henkilölle useampi lisenssi on odottaa ostojen välillä muutama vuorokausi.

Maksoin lisenssini reaaliaikaisena verkkomaksuna. Miksi en heti saanut sähköpostiini maksuvahvistusta?
Verkkomaksussa maksuvahvistus näkyy ruudulla heti maksutapahtuman jälkeen. Toimitamme automaattisen sähköpostikuittauksen heti kun maksu kirjaantuu lisenssirekisteriin. Yleensä tämä kestää yhden vuorokauden. Muissa maksutavoissa (esim. pankin kassalla) voi olla lisäksi pieni pankkiviive.

Maksoin kilpailulisenssin, en try-out vakuutusta. Miksi minulta kysytään järjestelmässä try-out vakuutuksen alkamispäivämäärää?  
Lisenssien myyntijärjestelmän teknisistä ominaisuuksista johtuen kyseinen kysymys tulee näkyville kaikkiin lisenssivaihtoehtoihin. Jos et ostanut try-out vakuutusta, kyseiseen kenttään ei tarvitse laittaa mitään.

Maksoin lisenssin kahteen kertaan, mitä teen?
Tee asiasta lyhyt selvitys osoitteeseen lisenssit@floorball.fi Tarvittavat tiedot: henkilön nimi, sportti-id ja maksussa käytetty viitenumero / viitenumerot. Liitä mukaan myös tilinumerosi johon tuplamaksu palautetaan.

Maksoin lisenssin ilman viitenumeroa, mitä teen?
Toimita maksusta kuitti osoitteeseen lisenssit@floorball.fi ja kerro henkilön nimi, sportti-id ja seura johon lisenssimaksu on tarkoitus kohdentaa. Mikäli kuittia ei ole saatavilla, anna mahdollisimman tarkat maksutiedot, jotta pystymme paikallistamaan maksusi.

Maksoin lisenssin väärälle tilille, mitä teen?
Mikäli olet kuitenkin käyttänyt viitenumeroa, toimita asiasta lyhyt selvitys osoitteeseen lisenssit@floorball.fi Mikäli viitenumeroa ei ole käytetty, kts. toimintaohjeet yllä.

Voiko vakuutuksellisen lisenssin lunastaa ilman täydellisiä henkilötietoja?
Ei. Vakuutusyhtiö Pohjola edellyttää täydellisten henkilö- ja yhteystietojen antamista. Tämä pätee myös nippulisenssiin. Ainoa poikkeus ovat ulkomaan kansalaiset, joilla ei ole suomalaista henkilötunnusta. Tällöin lisenssiostossa rastitetaan kohta "Olen ulkomaan kansalainen eikä minulla ole suomalaista henkilötunnusta".

Voiko vakuutuksettoman lisenssin lunastaa ilman täydellisiä henkilötietoja?
Ei. Henkilön tulee tunnistautua antamalla täydelliset henkilö- ja osoitetiedot.

Mikä on jäsenpalvelu?
Jäsenpalvelu on Sporttirekisterin (lisenssimyyntijärjestelmän) lisäpalvelu yksityishenkilöille. Jäsenpalvelussa voi tarkistaa ja päivittää omat yhteystietonsa sekä tarkastaa mitä tietoja rekisteriin on syötetty, sekä tulostaa avoimia (lisenssi) laskuja. Jäsenpalveluun kirjaudutaan sportti-id tunnuksella + salasanalla, jonka jokainen on saanut esim. lisenssioston yhteydessä. Mikäli tunnusta tai salasanaa ei ole, sen voi tilata kirjautumissivulta. Valitettavasti salasanaa ei ainakaan toistaiseksi voi itse vaihtaa missään.

Voiko lisenssiluokkaa vaihtaa kesken kauden, tai korottaa vakuutuksettoman lisenssin vakuutukselliseksi?
Mikäli haluat korottaa lisenssiluokkaasi, tai muuttaa vakuutuksettoman lisenssin vakuutukselliseksi, voit tehdä sen kirjautumalla uudelleen lisenssien verkko-ostoon. Tunnuksen ja salasanan olet saanut aiemmin lisenssiä ostaessasi, mikäli ilmoitit tuolloin sähköpostiosoitteesi. Tunnus ja salasana on mahdollista saada jälkikäteenkin verkko-oston syöttösivulta. Korottaminen voidaan tehdä myös syöttämällä henkilötiedot uudelleen, aivan kuten ensi kertaa lisenssiä lunastettaessa. Järjestelmä tunnistaa edellisen, saman kauden lisenssin ja tarjoaa korotettavia vaihtoehtoja. Korotuksen maksutiedot saadaan välittömästi. Huom: Korotettava lisenssi tulee olla maksettuna (pankkiviive huomioiden) ennen kuin korotusta voidaan tehdä.

Vakuutuksellisen lisenssin voi korottaa ainoastaan saman vakuutusnumeron lisensseihin (vakuutusnumero on ilmoitettu tuoteselosteessa).

Muut kuin korotukset hoidetaan edelleen liitossa, ota yhteys palvelunumeroon 0400-529017 tai suoraan liiton jäsensihteeriin.

Yritän korottaa lisenssiäni verkko-ostossa, mutta järjestelmä ei tarjoa minulle korotusvaihtoehtoja.
Kts. edellisen vastauksen loppuosa: Korotettavan lisenssin maksu tulee näkyä lisenssirekisterissä ennen kuin korotus voidaan tehdä, pankkiviive yms. huomioiden. Huomaa, että pankkien maksutiedot päivittyvät ainoastaan arkipäivisin. Mikäli korotus on akuutti ja maksutietojen kirjautumista ei voida odottaa, ota yhteys suoraan liiton jäsensihteeriin p. 044-7629970 (arkisin klo 9.30-16).

palaa ylös

LISENSSIKORTTIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET

Mikä on lisenssikortti?
Lisenssikortti on todistus suoritetusta lisenssimaksusta. Kortista käy ilmi pelaajan nimi, lisenssiluokka ja mihin seuraan lisenssi on ostettu. Kortti ei kuitenkaan takaa pelaajan edustusoikeutta kyseiseen seuraan / joukkueeseen, sillä edustusoikeuteen liittyy aina monia muitakin osatekijöitä, kuten esim. mahdollinen pelaajasiirto tai yli-ikäisyysilmoitus, jne. Jos olet epävarma edustusoikeudestasi, voit ottaa yhteyttä liiton puhelinpalveluun 0400-529017 (ark. klo 9.30-16).

Lisenssikortti tulee pitää mukana Salibandyliiton sarjapeleissä. Kaudella 2016-17 kortti toimitetaan vain mobiiliversiona. Kaikille lisenssin ostaneille toimitetaan myös lisenssimaksun vahvistus sähköpostilla.

Minulla ei ole mobiilikorttiin sopivaa puhelinta, miten voin todistaa lisenssini?
Lisenssikortti tai lisenssimaksun kuittia tulee pitää mukana Salibandyliiton ottelutapahtumissa. Salibandyliitto toimittaa ainoastaan mobiililisenssikortit seuraavissa lisenssiluokissa (vakuutukselliset ja vakuutuksettomat) kaudella 2016-17: Pääsarjalisenssi, Kilpailulisenssi, Pelipassi, Kisapassi, Erotuomarilisenssi, Valmentajalisenssi, Toimihenkilölisenssi ja Seniorisarjalisenssi. Lisenssin ostosta tulee lisäksi sähköpostiin kuittaus, joka kannattaa tulostaa ja pitää mukana otteluissa maksukuitin lisäksi. Lisätietoa lisenssikortista.

Kuinka lataan mobiililisenssin?
Kaudella 2016-17 lisenssikorttien sovelluksena toimii CardPlus Oy:n kehittämä Lompakko. Tälle sivulle on koottu ohjeet sovelluksen toimittamisesta, lataamisesta ja uudelleentilaamisesta. Tarkemmat ohjeet on ladattavissa pdf-versiona. HUOM: Korttien toimitukset alkavat arviolta elokuun toisella viikolla.

En saanut mobiililisenssin latausviestiä, mitä teen?
Olethan huomioinut, että lisenssikortti toimitetaan vain lisenssiluokissa: Pääsarjalisenssi, Kilpailulisenssi, Pelipassi, Kisapassi, Erotuomarilisenssi, Valmentajalisenssi, Toimihenkilölisenssi ja Seniorisarjalisenssi (vakuutukselliset ja vakuutuksettomat). Huomioithan myös, että kortteja toimitetaan keskitetysti n. kerran viikossa ja toimitus edellyttää, että lisenssimaksu on kirjaantunut järjestelmäämme (pankkiviive 2-3 vrk). Mikäli et tästäkään huolimatta ole latausviestiä saanut, tarkista yhteystietosi kirjautumalla jäsenpalveluun. Ongelmatapauksissa yhteys liiton puhelinpalveluun 0400-529017.

Maksoin lisenssini pelipäivän aamuna. En siksi saanut vielä lisenssikorttia tai sähköpostivahvistusta. Enkö voi pelata illan pelissä?
Kyllä voit. Tulosta lisenssimaksusta kuitti pelikassiin.

Puhelimeni, jossa lisenssikortti oli asennettuna, hajosi ja tarvitsisin nyt uuden kortin!
Voit asentaa uuden kortin Lompakko-sovelluksen palauta-toiminnolla. Lisätietoa täällä.

Onko pdf-lisenssikortti poistunut?
Kyllä. Sen korvaa osittain lisenssiostosta automaattisesti toimitettava sähköpostikuittaus. Kuittausviesti yhdessä lisenssimaksukuitin kanssa on syytä pitää mukana pelitapahtumissa, mikäli et käytä mobilisenssiä.

palaa ylös

Onko sinulla jokin muu lisenssikysymys?
Kaikissa lisenssiasioissa auttaa Salibandyliiton palvelunumero 0400-529017 (ark. klo 9.30-16). Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: lisenssit@floorball.fi (vain kiireettömät tiedustelut).