Y-edustukset

Viimeksi päivitetty 19.5.2016 13:22

Seura voi B-C juniori-ikäluokissa tehdä kirjallisen ilmoituksen liittoon korkeintaan vuoden yli-ikäisen pelaajan [Y-pelaaja] käyttämisestä tietyssä juniorijoukkueessaan [Y-ilmoitus].

Joukkueeseen voidaan ilmoittaa saman pelikauden aikana enintään neljä yli-ikäistä pelaajaa. Y-pelaajaksi ilmoitettu pelaaja saa pelata seurassaan ainoastaan ilmoitetussa juniorijoukkueessa saman pelikauden aikana. Y-pelaaja saa lisäksi pelata yhdessä seuransa miesten III-VI divisioonajoukkueessa tai naisten II-IV divisioonajoukkueessa.

B-C-juniorisarjoissa Y-pelaajaksi seura ei saa ilmoittaa rinnakkaisedustusoikeus pelaajaa. Joukkue saa käyttää samassa ottelussa korkeintaan kahta Y- pelaajaa. B-poikien, C1-poikien, C2-poikien ja B-C-tyttöjen SM-karsinnoissa, SM-sarjassa ja play-offs karsinnoissa ei saa käyttää Y-pelaajia.

B-C junioreiden edustusoikeutta koskevien Y-ilmoitusten on oltava liitossa 23.9.2016 mennessä. Pelaajaa, joka ei ole pelannut kuluvalla kaudella, koskeva Y-ilmoitus voidaan tehdä missä vaiheessa kautta tahansa. B-C junioreiden Y-ilmoitus on kausikohtainen ja ne tulee tehdä liiton osoittamalla lomakkeella.

D-F junioreiden Y-edustus noudattaa PeliMaailman ja/tai KisaMaailman sääntöjä ja takarajoja. Y-ilmoitukseen käytettävä lomake on sama kuin B-C junioreilla (ellei Peli/KisaMaailman säännöissä toisin ole määrätty).

Lomakkeen toimitus:

 • Kirjeitse osoitteella:
  Suomen Salibandyliitto
  "Y-ilmoitus"
  Sarvijaakonkatu 32
  33540 Tampere
 • Faksilla numeroon:
  03- 2616 328

 • Skannattuna osoitteeseen:
  pelaajasiirrot@floorball.fi
  (.pdf formaatissa, allekirjoitukset pitää näkyä)

Y-edustukseen liittyviä linkkejä:
Y-ilmoituslomake
Y-ilmoitusten listaus alueittain
Tarkat määräykset, kts. Kilpailusäännöt §48.
Kisamaailman ja pelimaailman erityissäännöt D-F junioreille

Erityistukea tarvitseville lapsille tai nuorille on mahdollista hakea edustusoikeutta, pelaamista tai ottelua koskevia poikkeuslupia.

Kaikki tiedustelut Salibandyliiton palvelunumerosta: 0400-529017 tai pelaajasiirrot@floorball.fi