Rinnakkaisedustukset

Viimeksi päivitetty 22.11.2016 10:01

R-edustuksiin liittyvät tiedustelut: p. 0400-529017 (ma-pe 9.30-16) tai pelaajasiirrot@floorball.fi Vastaamme viesteihin myös Salibandyliiton Facebookissa.

A-C juniori-ikäiselle pelaajalle voidaan myöntää rinnakkaisedustusoikeus toiseen seuraan. Rinnakkaisedustusta voidaan hakea ajalla 8.8.2016-20.1.2017. Samalle pelaajalle voidaan rinnakkaisedustusoikeus myöntää enintään kaksi kertaa kauden aikana. Y-pelaaja tai farmisopimuspelaaja ei voi saada rinnakkaisedustusoikeutta.

Lataa hakulomake tästä.

Rinnakkaisedustusoikeutta voidaan hakea:

 1. Juniori-ikäiselle pelaajalle edustamaan toisen seuran aikuisjoukkuetta, joka on eri sarjatasolla, kuin oman seuran aikuisjoukkue. Rinnakkaisedustusoikeuden ollessa voimassa, pelaaja voi edustaa vain sitä aikuisten joukkuetta, johon rinnakkaisedustus on myönnetty.

 2. Juniori-ikäiselle pelaajalle edustamaan toisen seuran juniorijoukkuetta, mikäli pelaajan omalla seuralla ei ole joukkuetta SSBL:n sarjoissa siinä ikäluokassa, johon rinnakkaisedustusoikeutta haetaan. Yhteen juniorijoukkueeseen voidaan nimetä enintään neljä rinnakkaisedustuspelaajaa, joista enintään kaksi voidaan merkitä yhden ottelun pöytäkirjaan. (Pelaaminen kahden eri seuran juniorijoukkueessa samanaikaisesti on mahdollista R-edustuksen kautta, kunhan omalla seuralla ei ole joukkuetta sarjatoiminnassa samassa ikäluokassa, johon R-edustusta haetaan. Tällaisia R-edustusoikeuspelaajia saa nimetä yhteen joukkueeseen enintään neljä ja joista enintään kaksi saa olla nimettynä yhteen pöytäkirjaan.)

Rinnakkaisedustusilmoituksen kirjaamismaksut:
23.9.2016 mennessä tehdyistä rinnakkaisedustusoikeushakemuksista suoritetaan liitolle kirjaamismaksuna 20 €.

Myöhemmin toimitetuista hakemuksista peritään kirjaamismaksu, jonka suuruus määräytyy sen mukaan, mihin sarjaan hakemus tehdään: Pääsarjat 120 € / Muut aikuisten sarjat 65 € / A-C -juniorisarjat 45 €

Kirjaamismaksu suoritetaan Salibandyliiton pelaajasiirtojen pankkitilille FI53 1745 3000 0369 31. Viestikenttään tulee kirjoittaa pelaajan nimi sekä "rinnakkaisedustus". Maksusta tulee ottaa kuitti, joka toimitetaan liitolle yhdessä hakemuksen kanssa.

Lomakkeen toimittaminen ja rinnakkaisedustusoikeuden voimaantulo:

Lomake ja kirjaamismaksun kuitti toimitetaan Salibandyliittoon...

 • skannattuna osoitteeseen pelaajasiirrot@floorball.fi

 • faksilla numeroon 03- 2616 328

 • kirjeitse osoitteella:
  Suomen Salibandyliitto
  "rinnakkaisedustus"
  Sarvijaakonkatu 32
  33540 TAMPERE

Rinnakkaisedustusoikeus astuu voimaan seitsemän (7) päivän kuluttua hakemuksen toimittamisesta liittoon, edellyttäen että myös kirjaamismaksu on suoritettu. Liitto ilmoittaa hyväksytyistä rinnakkaisedustusoikeuksista internet sivuillaan.

Hakulomakkeen täyttöohjeet pähkinänkuoressa:

 1. Hakemus tehdään liiton lomakkeella ja liiton hakemusmenettelyä noudattaen (Kilp.Sään. §48)
 2. Lomakkeesta täytetään kohdat 1-3.Lomake tulostetaan ja otetaan kohtaan 4 kaikkien osapuolten allekirjoitukset ja nimenselvennökset.
 3. Kirjaamismaksu maksetaan (kts. summat yläpuolelta) SSBL:n pankkitilille FI53 1745 3000 0369 31. Viestikenttään kirjoitetaan pelaajan nimi sekä teksti "rinnakkaisedustus".
 4. Täytetty lomake ja kuitti maksetusta kirjaamismaksusta toimitetaan liittoon joko postitse osoitteella: Suomen Salibandyliitto, "rinnakkaisedustus", Sarvijaakonkatu 32, 33540 TAMPERE, faksaamalla numeroon 03- 2616 328 tai skannattuna sähköpostiin pelaajasiirrot@floorball.fi
 5. Liitto ilmoittaa hyväksytyistä rinnakkaisedustuksista (ja edustusten päättämisistä) internet sivuillaan. Erillistä ilmoitusta ei seuroille tai pelaajalle lähetetä.
 6. Mikäli hakemuksessa on puutteita, liitto lähettää ilmoituksen molemmille lomakkeessa mainituille seuroille (nimenkirjoittajat).

Rinnakkaisedustusoikeuden päättäminen:
Rinnakkaisedustusoikeuden voimassaolo päättyy automaattisesti kauden 2016-17 lopussa (30.4.2017) Tällöin palautuvat pelaajaan liittyvät seuran oikeudet pelaajan pysyvän edustusoikeuden mukaiseen seuraan. Rinnakkaisedustus voidaan myös ilmoittaa päättyneeksi 20.1.2017 saakka erillisellä lomakkeella. Päättäminen astuu voimaan seitsemän (7) päivän kuluttua ilmoituksen toimittamisesta liittoon. Rinnakkaisedustuksen päättämisestä (ennen 30.4.2017) suoritetaan liitolle 20 €  kirjaamismaksu. Päätetystä R-edustuksesta päivitetään pvm-tiedot internet listalle.

Lataa päättämislomake tästä.

Lisätietoja rinnakkaisedustukseen liittyen saa SSBL:n palvelunumerosta 0400- 529017 ( ma-pe klo 9.30-16.00) tai pelaajasiirrot@floorball.fi  Rinnakkaisedustuksesta on kerrottu myös liiton kilpailusäännöissä (§48).