Haluatko erotuomariksi?

Viimeksi päivitetty 1.9.2016 10:19

Erotuomari_Anssi_SilvoHaastava, mutta antoisa harrastus? Se on erotuomarina toimiminen!

Haluaisitko lähteä mukaan mukavaan harrastustoimintaan? Salibandyssa erotuomaritehtäviä riittää monella tasolla. Kaikki tehtävät ovat eri tavalla haastavia: Voit tuomita pienien juniorien otteluista aina kansainvälisiin tehtäviin saakka ja kaikkea siitä väliltä.

Salibandyerotuomareita on jo melkein tuhat, mutta tarvitsemme lisää innokkaita harrastajia. Koulutamme taas lisää erotuomareita ensi syksynä kentillemme. Tämä harrastus ei maksa sinulle, vaan voit saada harrastuksesta myös pienen rahallisen korvauksen. Palkkiot vaihtelevat sarjoittain ja turnauksissa voit tuomita useamman pelin peräkkäin. Erotuomarina olet näköalapaikalla näkemässä lajin ja sen harrastajien kehityksen. Mutta ennen kaikkea saat harrastuksesta paljon uusia ystäviä ja mielenkiintoista haastetta vapaa-aikaasi.

Tule mukaan syksyn erotuomarikursseille ja huomaa, että aloittaville pelaajalisenssin omaaville uusille erotuomareille ensimmäisen kauden koulutus on maksuton.

TUTUSTU EROTUOMARIKURSSEIHIN, JOILLE VOI TÄLLÄ HETKELLÄ ILMOITTAUTUA

Kiinnostuitko?
Lue lisää Salibandyliiton erotuomarikursseista. Ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisella Sporttirekisteritunnuksella tai syöttämällä henkilö- ja osoitetiedot järjestelmään. Lopuksi tallennetaan järjestelmän antama kurssimaksulomake.