Ohjelma & Esiintyjät


Yksittäis- ja ryhmäliput | Seuraliput | Ohjelma & Esiintyjät | Vapaaehtoiseksi ? | Medialle | Materiaalit | Saunailtapaketit | Hospitality


Sosiaalinen media #superfinaali #salibandy


Kaikkien aikojen upein kotimainen urheiluviihdetapahtuma! Se on Superfinaalin kunnianhimoinen tavoite, mutta vähempääkään emme voi tyytyä!

Viihteestä vastaavat kotimaiset huippuartistit, sekä tietenkin Suomen parhaat salibandyjoukkueet.

Nyt kannattaa viimeistään varmistaa paikka katsomoon !

Superfinaaliliput myy Lippu.fi

Tapahtuman ohjelma:

11:00 Ovet Hartwall Arenalle avautuvat
13:00 Naisten Superfinaali
n.16:00 Superfinaali-show (Roope Salminen & Koirat, Evelina)
16:45 Miesten Superfinaali

22:00 Superfinaalin viralliset jatkobileet, Apollo Live Club (Mannerheimintie 16, Helsinki)

Muutokset otteluiden alkamisaikoihin mahdollisia mm. televisioinnin johdosta.

Superfinaalissa esiintyvät artistit:

Roope Salminen & Koirat

Roope Salminen & Koirat on bändi, jota on tituleerattu myös Suomen kovimmaksi livebändiksi. Vuonna 2010 perustettu yhtye kasattiin alun perin vain yhtä keikkaa varten, mutta monen mutkan kautta heidän esikoisalbuminsa ”Madafakin levy” näki päivänvalon maaliskuussa 2016. Ja kyllä, tämä on se bändi joka laulaa darrasta. Jopa niin hyvin, että esikoisalbumilta löytyvä sinkku ”Madafakin darra” myi marraskuussa 2016 tuplaplatinaa. 8-henkisen bändin keikoilla bileet pidetään sekä yleisössä että lavalla, joten on varmaa, että Superfinaalissa viihdytään ja hikoillaan.

Evelina

Evelina_-_Honey_-singlen_kansitausta.jpg

Yksi tämän hetken valovoimaisimmista naisartisteista on ehdottomasti Evelina, jonka musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä ja hiphoppia. Tämä rohkea nuori nainen häikäisi laulutaidoillaan Tähdet Tähdet-ohjelmassa ja hänen lokakuun lopulla julkaistu albumi, 24K myi platinaa ennakkoon. Hittibiisi Honey on kerännyt jo huikeat 11 miljoonaa kuuntelukertaa Spotify -suoratoistopalvelussa.

 

Lenni-Kalle Taipale

Lenni-Kalle ei salibandyväelle esittelyjä kaipaa. Tämän musiikki- ja salibandyvirtuoosin soittoa on saatu kuunnella mm. lukuisissa TV-ohjelmissa ja keikoilla. Superfinaalissa Lenni-Kalle tarttuu mailan sijasta pianoon, eikä kenellekään varmasti jää epäselväksi mistä tämä mies on tehty!

Jokerit Dance Team

Jokerit Dance Team on viihdyttänyt KHL-seura Jokereiden otteluissa jo vuosien ajan. Tällä ryhmällä on uskomattoman tanssitaidon lisäksi kyky saada lanteet letkeäksi jäyhemmälläkin katsojalla.

Osta lippusi huikeaan kokoperheen urheiluviihdetapahtumaan nyt: lippu.fi/superfinaali